středa 4. března 2015

Příprava na jaro I. část ... vosky YC

 

AHOJ, AHOJ,

 
Jelikož jaro se blíží mílovými kroky, navíc poslední dny je venku velice krásně již tak jarně, tak já mám ráda provonět si byt a domov květinami a nebo v tomto případě svěžími vůněmi vosků YC.

 
Jelikož mi docházejí moje vosky Yankee Candle, tak jsem navštívila své oblíbené květinářství a pořídila si pár vosků.

 
Tento vosk GARDEN SWEET PEA voní krásně svěže a nenásilně. Nejde o typickou květinovou vůni, ze které by Vás bolela hlava. Uvidíme, jak bude vonět v aromalempičce.

 
PINK HIBISCUS je velice pěkná květinovo-svěží vůně, střední intenzity. Moc se mi líbí barvička a těším se až vosk vyzkouším.

 
Bohužel v květinářství někdo rychlejší mě předběhl, tak na mě příliš jarních vůní nezbylo, tak jsem sahla po podzimní vůni Ghostly Treats.

Tato vůně je voní sladce a je tam cítit malinko dotek koření, což mě bude jistě vyhovovat. Kořenité vůně já můžu. 
 
Posledním voskem, kterým jsem si dneska pořídila je moje stálice ICICLES. Tuto vůni prostě musíte vyzkoušet, voní naprosto FANTASTICKY.  Jedná se o krásnou jemnou až kořeněno vůni, která nádherně podtrhne příjemnou atmosféru domova. Mohu vřele doporučit.

 
Máte prosím pro mě nějaké tipy na jarní a svěží vosky od YC??
 
Přeji krásný den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...