sobota 7. února 2015

Bioderma

 

AHOJ, AHOJ,

 
Dnešní příspěvek bude o hydratačním krému na doporučení báječné blogerky BEAUTYLIFE by Aja


 
Jedná se o krém Bioderma Atomerm Nutritive 40 ml za 239Kč.

 
Účinné látky
Bambucké máslo
Glycerin
Užití
Díky ztrátě vody a lipidů se může narušit hydrolipidický film pokožky. Ten plní funkci ochranné bariéry na povrchu pokožky a je důležitý pro zachování kožní hydratace. Při narušení pokožka vysychá, stává se hrubou, šupinatou a citlivou. Atoderm Nutritive je vysoce výživný krém kombinující aktivní látky bambucké máslo a extrakt z avokáda známé pro své obohacující, regenerační a zklidňující vlastnosti a dále hydratační látky vaselina a glycerin. Tyto aktivní látky pomáhají udržovat optimální poměr vody a lipidů, proto pokožka rychle získává její původní vlastnosti. Patent D.A.F účinně zvyšuje práh tolerance pokožky. Nemastná bohatá textura. Perfektní tolerance. Hypoalergenní. Nekomedogenní.
Dávkování
Atoderm Nutritive krém nanášejte ráno a večer na pokožku tváře a krku očištěnou produktem Atoderm Moussant (pěnivý gel) nebo Atoderm mýdlo. Perfektní základ pod make-up.
 
 
Jelikož jsem měla velice zhoršenou pleť
tak jsem si pořídila tento krém.
 

 
Jeho obsah je 40ml, ale za cca 5 dní používání se má pleť zlepšila naprosto skvěle.

 
Balení je klasické.

 
Praktické dávkování.

 
Co je na tomto krému úžasné: jeho konzistence, hydratace a neparfemace.
Navíc mi to opět uvedlo moji pleť do standardního stavu. :-)))

 
Takže v tuto chvíli je to můj veliký oblíbenec.
 


Jaké máte Vy zkušenosti s kosmetikou Bioderma??
 
Krásný den přeji.
 
papa E.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...