čtvrtek 8. ledna 2015

Vypotřebováno POPÁTÉ

 

AHOJ, AHOJ,

 
opět je tady další článek s vypotřebovanými produkty.
 
 

 
Pokaždé jich mám opravdu hodně, ale tentokrát mi to přijde nějak moc, ale je pravda, že jsem měla pár produktů rozdělaných a v prosinci jsem si sahla na jejich dno.

 
Začnu vlasovou kosmetikou.
Šampon Avon s granátovým jablkem nedělal nic, sice vlasy umyl, docela pěkně voněl, ale bez masky na vlasy, byl nijaký. NEPOŘÍDILA BYCH SI HO.
Cien vlasová kosmetika byla VYNIKAJÍCÍ  a více se můžete o ni dozvědět ZDE
Dětský šampon na vlasy Gohnsons baby jsem používala na mytí štětců a naprosto mi pro tyto účely VYHOVOVAL.
 

 
Tělové sprchové gely jsem vypotřebovala hned čtyři.
Adidas jsem dostala a snad nikdy před tím jsem ho neměla, nebyl špatný, ale mě nenadchnul a SPÍŠ BYCH SI HO NEPOŘÍDILA.
Ve slevě jsem si koupila Fa sprchový gel s vůní granátového jablka. Byl příjemně krémový, příjemně voněl a neštípal po holení, což mi bohužel dělají sprchové gely Balea.  MOHU DOPORUČIT.
Radox sprchový gel jsem také pořídila ve slevě a krásně voněl po vanilce a pro zimní a chladné období byl SKVĚLÝ A ZNOVU BYCH SI HO POŘÍDILA.
Nakonec sprchový bel Balea s vůní lilie a černých malin z limitované edice krásně voněl, málo pěnil, ale to mě baleácké sprcháče dělají a štípal po holení. I PŘES TOTO BYCH SI HO POŘÍDILA.
 

 
Fa pěna do koupele byla velice příjemná, krásně pěnila a voněla. NENÍ DŮVOD SI JI ZNOVU NEPOŘÍDIT.
Krém na tělo Garnier, byl příjemný, docela dobře hydratoval, voněl tak nějak nic moc, ale hůř se vstřebával, KDYBY NEBYLO ZBYTÍ, TAK SI POŘÍDÍM ZNOVU.


 
Pleťová maska Freeman s minerály z moře v modré šmoulí barvě mi vyhovovala, jen bych uvítala menší balení. ROZHODNĚ MOHU DOPORUČIT.
Mycí gel na obličej od avon z výtažky z echinacy a pšeničných klíčků, který pomáhal redukovat kožní maz a příjemně čistil obličej BYCH SI POŘÍDILA. Poměr cena kvalita a účinek byl skvělý.

 
Ryor denní a noční krém s mořskými řasami bych SI ZNOVU MOC RÁDA POŘÍDILA, ale ne na zimu. Je vhodnější spíše na léto. Pro mě hydratuje na zimní období málo, ale pleť krásně vyživí a rozzáří.
Dvoufázový odličovač očí byl DOBRÝ, ale příliš rychle ubýval a více si o něm dozvíte ZDE      a SPÍŠ BYCH SI HO NEPOŘÍDILA.
 
 

 
Na dekorativní kosmetiku také v prosinci došlo.
 
 

 
Žlutá řasenka colossal volume express Maybelline NY byla naprosto fantastická. Neslepovala řasy, krásně je prodloužila a zahustila. MOHU JEN DOPORUČIT.

 
Falsies volum express řasenka od Maybelline NY byla také NAPROSTO PARÁDNÍ A MOHU JÍ DOPORUČIT. Řasy navíc krásně zatočila a měla moc pěkné krajkové balení.

 
Balzám na rty Helios jsem dostala a použila cca 8x a poté se mi sám od sebe zlomil. Na rtech byl příliš těžký, hutný a mastný,  proto bych si ho sama NEPOŘÍDILA.

 
 Na řadě je trocha domácnosti. Deo spray do bytu s vůní vanilky a manga bych si POŘÍDILA  pro jeho příjemnou vůni.
Babylove vlhčené ubrousky jsou také PARÁDNÍ  a mám je již pořízené v zásobě.
Vlhčené ubrousky od Vietnamců jsou rovněž SKVĚLÉ  a chci si je pořídit znova. Oboje používám na otírání rukou, nábytku atd.

 
Tahací kapesníčky z DM drogerie si kupuji pravidelně a ROZHODNĚ MOHU DOPORUČIT.
Ebelin vatové bavlněné odličovací tamponky jsou u mě stálicí  A NEDÁM NA NĚ DOPUSTIT.
Holítko od značky Wilkinson je také NAPROSTO PARÁDNÍ.
Zaija denní krém s kozím mlékem byl PRIMA.
Zaija nožní hydratační krém proti vráskám BYL NAPROSTO ÚŽASNÝ a hodlám si od této značky pořídit produkty v plném balení.
Naposledy svíčka, kterou jsem dostala, byla krásná, báječně hořela, ale bohužel v polovině se mi utopil jeden knot a svíčka tak nemohla dohořet sama. ASI BYCH SI SAMA TUTO SVÍČKU SPÍŠ NEPOŘÍDILA.

 
Mé milované Yankee Cadle vosky. Všechny naprosto nádherně voněly, jen mě malinko zklamal Christmas Eve, čekala jsem od něj víc a pak také Christmas Garland, tak když jsem ho pálila asi trochá déle, tak voněl jak nějaké vonítko na WC, což nebylo příjemné.
NEJ VOSKY BYLY ICICLES A HONEY SPICE.
 
A co nejčastěji vypotřebováváte Vy?
 
Mějte krásný den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...