čtvrtek 1. ledna 2015

Předvánoční objednávka Avonu

 

AHOJ, AHOJ,

 
dnešní článek bude o objednávce z vánočního katalogu Avon. Bohužel se mi nepodařilo článek uveřejnit dříve.
 
 
 
Objednala jsem si celou řadu osvědčených věcí.
 

 
Sada DAILY SHINE ZA 149Kč slibuje dodat vlasům diamantový lesk. S šamponem, kondicionérem a olejíčkem mám dobrou zkušenost, proto jsem ráda využila této výhodné akce a ráda si sadu objednala.

 
Skin so soft je řada o péči o pleť, která se mi vždy osvědčila.
Nově jsem si objednala hydratační sprchový krém a k tomu tělové mléko, se kterým jsem byla vždy moc spokojená. Nádherně voní a báječně hydratuje. Sada stála jen 99Kč.

 
Krémy na pleť z řady solutions jsou pro mě velice příjemné a dobře pokožku hydratují. Na zimní a chladné období jsem si objednala winter edici. Oba krémy stály 158Kč.

 
Mojí stálicí jsou krémy na nohy a nyní jsem si vzala Hydratační a zjemňující krém na paty a také Hydratační balzám pro nohy s mořskou solí, který nádherně voní. Oba krémy stály 118Kč.

 
Gel pro intimní hygienu patří k mým oblíbeným, proto jsem si ho pořídila i nyní za krásných 69kč.
Odličovač očí je mým svatým grálem a nedám na něj dopustit. Více se o něm můžete dozvědět .....
Nově na doporučení blogerky jsem si objednala FIXAČNÍ SPREJ NA MAKE-UP za 99Kč.
Fixační sprej vytváří neviditelnou vrstvu, která napomáhá fixaci make-upu. Prý s ním make-up vydrží až 16 hodin, tak jsem zvědavá.
 




 
Toto byla moje poslední letošní Avon objednávka.


 
Máte také rádi Avon produkty? Které byste mi mohli doporučit??
 
 
Mějte krásné a pohodové dny.
 
 
papa E.



















Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...