úterý 6. ledna 2015

Nejlepší vánoční krém :-)

 

AHOJ, AHOJ,

 
dneska Vám přináším mini recenzi báječného tělového krému od Avonu.

 
Tento tělový krém s vůní vanilky a koření v obsahu 150ml jsem si objednala nedávno a hned jsem si prozíravě vzala dva kusy, nyní jsem za to moc ráda.

 
Samotný krém nádherně sladce voní po vanilce a směs koření mu dodá takový šmrnc.

 
Naprosto mě dostalo zabarvené samotného krému, které je, jak vidíte dvoubarevné.
Opravdu nádherně voní a skvěle se roztírá a stejně tak dobře hydratuje.

 
V názvu má třpytivé tělové mléko, při nanášení jsem třpytky nezaznamenala, ale když se krém krásně a rychle vstřebá, tak skutečně jemné třpytky na pokožce jsou, ale není to nic výrazného, je to takové krásné rozjasnění, takové sváteční. Ani zabarvení se nebojte, na pokožce se krásně vstřebá a nebarví oblečení.

 
Tento krém jsem používala přes celé Vánoce a celé svátky a dodal mi tu pravou atmosféru.

 
Jediné, co bych mohla vytknout je balení, šroubovací uzávěr nepatří mezi ty nejpraktičtější a je ho málo, takže doporučuji si objednat více balení :-).
 
 
Máte také nějaké své vánoční či sváteční oblíbence??
 
 
 
Krásný den přeji.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...