středa 7. ledna 2015

Jak jsem navštívila výživovou poradkyni

 

AHOJ, AHOJ,

 
Na začátku prosince 2014 jsem si pořídila Wellness poukaz za zvýhodněnou cenu 119Kč na výživové poradenství u nás U Anděla.
Než jsem si poukaz zakoupila, tak se mnou milá paní fundovaně hovořila o životosprávě a také mi změřila množství tělesného tuku v těle. Na základě tohoto milého rozhovoru jsem si poukaz zakoupila a domluvila si termín mé návštěvy v jejich studiu.

 
Nemusíte se ničeho obávat, žádné odběry krve Vás nečekají.
Pouze si bosky stoupnete na tuto chytrou váhu, ze které se vytáhnou madla, které přidržíte v dlaních cca 20 vteřin a to je veškerý úkon, který je od Vás zapotřebí.
Pouze sdělíte své pohlaví, věk, výšku a váhu si to stanoví samo.

 
Milá paní Andrea si na tento papírek opsala z váhy veškeré údaje a poté se ujala slova a vše mi odborně vysvětlila a přidala i pár doporučení.

 
Moje tělesná stavba mi vyšla jako Standard čili mám průměrné hodnoty svaloviny a tuku v těle. :-))
 
A můj metabolický věk je 15 let. To znamená, že moje tělo se cítí na 15 let. Čím nižší číslo, tím je Vaše tělo v lepší kondici a měli byste se cítit dobře.
 
Já jsem poslední dobou díky zdravotním obtížím a doporučení značně změnila stravovací návyky a opravdu se cítím mnohem lépe, než před tím.
 
 

 
Bylo mi naměřeno, že mám 21,9 % tuku v těle, což dle mé výšky a váhy je zdravý výsledek.

 
Toto je velice důležité. Viscerální tuk, neboli tuk, který obaluje orgány mám s hodnotou 1, což je naprosto v pořádku a vyšel mi výsledek opět zdravá.

 
Dále mi vyšlo, že v těle mám 57,2 % vody v těle, což je opět správný poměr.

 
Rozpětí kostní hmoty v těle mám 2,1 kg což je pro moji váhovou skupinu a pohlaví naprosto v pořádku.

 
Pohovořily jsme si o mých stravovacích návycích, o příjmu zeleniny, ovoce, vody a soli.
Milá paní Andrea mi nabídla nápoj aloe vera, poté bylinkový čistící čaj a také nápoj, který je doplňkem stravy a dá se použít, jako plnohodnotné a zdravé jídlo. Tyto nápoje byly od společnosti Herbalife.

 
Nemusíte se však ničeho obávat, já jsem nápoje z části vypila, ale paní jsem sdělila, že v tuto chvíli neplánuji koupi výrobků a ona mi opravdu nic nenabízela a nevnucovala, to byla moje podmínka.

 
Dostala jsem pár propagačních letáčků, které jsem rozdala mezi kamarády a rodinu.
I můj manžel a maminka toto poradenství navštívili a byli oba spokojeni.

 
Paní Andrea mi spočítala, že můj ideální příjem čistých bílkovin na den je 82 g a moje denní spalování je 1229 kCal.
 
Dále mi dala dobré rady, jakým potravinám se vyvarovat a naopak, které konzumovat častěji a hlavně, kdy a co je vhodné jíst, aby tělo dobře fungovalo.
 
 

 
Touto konzultací můžete započíst i hubnoucí režim, což u mě není třeba, jen bych si ráda váhu a dobrý fyzický stav udržela.

 
S paní Andreou jsem mailovém kontaktu a předběžně jsme domluveny, že se přijdu přeměřit někdy na jaře tohoto roku.

 
Mají opravdu zajímavou výstavku.
 
 
Jejich web jsem nenalezla, pouze FB 

 
Tak to byl takový netradiční článek.
 
Zajímalo by mě, jestli i Vy rádi konzumujete zdravé potraviny a jestli také, jako já čas od času zhřešíte. :-))
 
Přeji Vám krásný den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...