úterý 18. listopadu 2014

Procházka Prahou a menší nákupy v Palladiu

 

 

AHOJ, AHOJ

 
 
 
Včera jsem měla pracovní schůzku v centru Prahy.
 
Po samotné schůzce jsem měla ještě trochu času, tak jsem se prošla a kochala jsem se krásami historických památek.
 


 
Prašnou bránu a Obecní dům jistě není třeba představovat.
 
 
Divadlo Hybernie.

 
Jindřišská věž.

 
 
Zahlédla jsem i kočár.

 
A mé kroky vedly do OC Palladium.
 

 


Před samotným OC jsou již stánky a výzdoba je vánoční.
 

 
Já celkově OC nevyhledávám a zvláště Palladium nemám ráda. Jednak proto, že je to pro mě neskutečné bludiště, naprosto se tam nevyznám a složení obchodů mě neoslovuje.
 
 
 
 
Zamířila jsem do drogerie DM, abych se podívala po jednom tělovém krému pro jednu Blogerku, která ho shání. Krém skutečně měli, tak jsem ji napsala, že ho sežene tady.
 
 
 
No a jak to dopadlo, neodešla jsem samozřejmě s prázdnou.
 
Ale příliš velký výběr tam neměli.
 
 
Na doporučení jedné blogerky jsem si pořídila tento Balea sprchový gel s názvem ČERVÁNKY. Voní příjemně a sladce, na zimu bude velice příjemný. Cena byla 30Kč.
 
 
O urea složce se nyní hodně mluví, tak i já jsem ji chtěla vyzkoušet, proto jsem sahla po Tělovém mléku s obsahem medu a urea 2v1. 250ml za 70Kč.
Parfemace není příliš silná, což mi vyhovuje a osobně jsem velice zvědavá, protože od Balea značky jsem měla dvě tělové emulze - krémy, které mi nevyhovovaly.
 
 
Tělové mléko slibuje: regenerace + hydratace. Tělové mléko s 15% obsahem urea složky, zklidňujícím allanotoinem a hydratačním komplexem regeneruje extrémně suchou a citlivou pokožku a chrání ji před dalším vysycháním. Pocity napětí a svědění jsou minimalizovány. Ideální na obzvlášť suchá místa pokožky, například na lokty.
 
 
Peelikng na obličej hodně používám a dost mi pomáhají, tak se do mého hledáčku dostal tento peeling od značky Balea. 150ml za 68Kč.
 
Balea mycí peeling 2v1 s kyselinou salicylovou a zinkem byl speciálně vyvinut pro denní čištění problematické maldé a smíšené pleti. Kyselina salicylová a zinek bojují proti nečistotám a tvorbě vřídků. Jemné mikro - perly zbavují pleť pórů a napomáhají důkladnému čištění.
 
Tak na tento produkt se opravdu hodně těším.
 
 
 
Jako poslední věc, kterou jsem si pořídila je tento balzám na rty.
Již na první pohled mě zaujalo balení.
Jedná se o balzám na rty Swirled kisses 4,5 g za 30Kč.
Balzám s jahodovo-banánovou vůní obsahuje cenný včelí vosk, bambucké máslo a vitamín E, které pečuje o rty.
 


Balení je opravdu krásné. Dvojbarevný balzámek. :-))
 
 
 
Tak to byl můj včerejší pracovní den.
 
 
Mějte krásné dny i Vy.
 
 
papa E.
 
 
 
 
 
 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...