čtvrtek 20. listopadu 2014

Nové vosky Yankee candle



AHOJ, AHOJ

 

 

Je podzim, venku se brzy stmívá a tak ráda pálím svíčky a vonné vosky od Yankee candle.
 
Pořídila jsem si nové vůně.
 


Zavítala jsem do našeho milého květinářství a koupila si tam tyto čtyři vosky.
 
 
Jako první jsem si vzala HONEY BLOSSOM.
 
Popis vůně: (Medový kvítek) Půvabná směs nektaru z květů, medového pižma, frézie a dřev. Aroma je plné a přesto delikátní. Ve vrcholu voní purpurový nektar, v srdci medové pižmo a frézie a v základu ucítíte čistou vůni dřeva. Vůně je o blaženosti zapomnění, naivitě dětství, sání medového nektaru z maličkých trubiček hluchavek, pití rosy z květů a hlazení frézií ve váze. Vůně je intenzivní, ale nevtíravá. Jde o favorita pro léto 2013.
 
Druhý vosk jsem si vybrala ANGELS WINGS.
 
Popis vůně: V božské vůni Angel’s Wings ucítíte bílé květiny, cukrovou mřížku a hebkou vanilku. Tato vůně je krémová a něžná.
 
 
 

Třetím voskem jsem zvolila s vůní  FLUFFY TOWELS.
 
 
Popis vůně: (Nadýchané osušky) Svěží vůně čistých ručníků, ještě teplých ze sušičky, se špetkou vůně citrónů, jablíček, levandule a lilií. Vůně dokonalé čistoty, lehká krémová kompozice.


Poslední vosk jsem si vybrala ve vůní ICICLES.
 
Popis vůně: Ve vůni Icicles ucítíte chladivě štiplavé aroma zimního lesa - zrovna vidíte borové větve, zatížené zářivě bílým sněhem, k jehož čisté vůni byla přidána špetka skořice.
 
 
 
Vonné vosky se dají pořídit na e-shopu Yankee Candle.
Jeden vosk stojí 55Kč, ale můžete si tam zjistit i místa, kde se dají pořídit v kamenných obchodech.
 
Já chodím do našeho malého květinářství Květinářství u skřítka, kde mají dostatečný výběr vosků a také svíček. Mají novinky a drží se ročního období a navíc nemusím platit poštovné.
 
Tento krámek mohu vřele doporučit.
 
 
 
Jsem ráda, že jsem si další vosky mohla pořídit.
 
 
Věřím, že i Vy máte rádi provoněný byt :-)
 
Mějte krásné dny.
 
 
papa E.
 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...