pátek 7. listopadu 2014

MÉ OBLÍBENÉ PARFÉMY



 
 

AHOJ, AHOJ,

 

 

 

Vítám Vás u dalšího článku, kde se zaměřím na moje oblíbené parfémy.
Představím Vám sbírku vůní, kterou vlastním.
 
 
 
 
Tuto svěží vůni jsem dostala loni od kamarádky, která mi ji přivezla z USA z NY. Takže bohužel nevím, jaká byla její cena a prý se jedná o limitovanou edici, proto má jiný obal.
 
 
 


DKNY Be Delicious je svěží, lehká vůně inspirovaná životním stylem New Yorku, vhodná především pro jarní a letní období. Zpočátku zaujme Be Delicious svou jablečnou vůní smíchanou s tónem melounu a okurky. Svěží ovocnou vůni pak střídá květinový odér připomínající rozkvetlý lipový květ.
Parfém DKNY Be Delicious snadno okouzlí každou ženu, bez ohledu na věk. Zvláště podmanivá a neodolatelná je svěžest parfému, která ve vás vyvolá pocit života a pokušení. Kombinace citrusů a květin přinese pocit nevinnosti a zároveň však neodolatelnosti a tajemství.
 
 
Vůně je velice podmanivá a dokáže upoutat vaše smysly. DKNY Be Delicious vynikne i moderním, velice zajímavým flakonem. Vůně od DKNY dokáže navodit atmosféru New Yorské noci, plné energie, vzrušení a lehkosti.




Další vůně kterou mám se jmenuje Chanel No.5 Eau Premiere
 



Tuto vůni jsem dostala k Vánocům. Bylo jí 100ml a cena je cca 2700Kč.
 


Nelekejte se označení N 5. Jedná se o docela jinou vůni. Jde o vůni Chanel N 5 Premier.
 


Zelená květinová vůně Chanel No.5 Eau Premiere je zářivá a ženská. Tato moderní vůně No.5 Eau Premiere je o něco lehčí než její slavná předchůdkyně. Svrchní tóny parfému Chanel No.5 Eau Premiere přináší pocit svěžesti, stejně jako rosa osvěží každé ráno celou zem. Květinový buket je ukryt v srdci vůně a svůdnost dodává santalové dřevo a sladká vanilka.
 




Mojí nejoblíbenější vůní je Chanel Coco Mademiselle.
Opět jsem vůni dostala. Mám v balení 100ml EDT.
Cena dle internetu je okolo 3000Kč.
 


Chanel Coco Mademoiselle okouzlí svou smyslností a učiní sebevědomou každou ženu, která tomuto kouzlu podlehne. Sladká vůně růže a vanilky v kombinaci se svěžími tóny citrusů a podmanivostí jasmínu a pačuli vytváří neopakovatelný zážitek smyslů pro vás i vaše okolí. Smyslnost a sebevědomí, to jsou hlavní esence výjimečného parfému Coco Mademoiselle. Originalita a přirozenost jsou zárukou nevšedního zážitku i pro velmi náročné ženy.
 


Mám ji ještě nenačtou, pouze vybalenou z krabičky.
 


Další variantu této vůně mám v emulzi. Tento přípravek používám denně.
 


O této vůni jsem psala již v článku viz odkaz.
 
 

 
 
Toto jsou moje oblíbené vůně.
 
 
 
Doufám, že se Vám článek líbila třeba jsem Vás i inspirovala.
 
 
Krásný den přeji.
 
 
papa E.
 
 
 






Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...