pátek 21. listopadu 2014

Drobné nákupy DM drogerie ... makeup

 

 

AHOJ, AHOJ

 
 
Včera jsme byli s manželem na nákupu potravin a já jsem si zašla do DM drogerie pořídit opravdu pár věcí, které jsem do domácnosti potřebovala.
 
 
Koupila jsem 6 věcí za 416Kč.
 
 
V tento čas hodně pálím svíčky a vosky YC, tak jsem si potřebovala dokoupit čajové svíčky, tyto od domácí značky DM se mi osvědčily. 100ks stojí 169Kč.
 
 
Dochází mi tekuté mýdlo na ruce a já nejraději kupuji toto Balea s vůní nektarinky. Mýdlo stojí 35Kč.
 
 
Dodělávám kartáček na zuby a chtěla jsem vyzkoušet jejich Dontodent značku, tak jsem si vybrala tento Zubní kartáček syl a péče za 30Kč. Tvrdost štětin je střední. Uvidíme, jak s ním budu spokojená.
 
 
 
Papírové kapesníky v boxu od značky ebelin si ráda kupuji. 150ks vyjde na 32Kč.
 
 
 
Tato vychytávka se mi obzvláště líbí, odtrhnete papírový proužek a snadno vidíte, kolik kapesníků v boxu máte. Velice praktické.
 
 
Již dlouho na seznamu jsme měla nákup make-upu na zimu. Proto jsem zašla ke stojanům s dekorativní kosmetikou.
Měla jsem zálusk na make-up od Dermaloclu a nebo od Rimmelu. Po porovnání odstínů jsem sahla po RIMEML MATCH PERFECTIN V OSTÍNŮ 100 IVORY.
Odstín se mi líbí, krytí je střední, ale přitom velice slušné, zatím jsem ho nezkoušela, ale po ozkoušení napíši samostatný článek.
Navíc byl v akci za příjemných 169Kč.
 
 
 
Směrem ke kase jsem se zastavila u slevového košíčku, kde mě nejvíce zaujal balzám na rty z limitované edice s mandlovým olejem a vůní květů za 32Kč.
Těším se, až ho vyzkouším.
 
 
Toto byly moje rychlé a plánované nákupy.
 
Největší radost mám z make-upu.
 
 
Mějte příjemné dny.
 
 
papa E.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...