pátek 24. října 2014

Opalovací krém LA ROCHE - POSAY - minirecenze




AHOJ, AHOJ,

 
 
Přeji krásný podzimní večer.
 
 
Napadlo mě, udělat minirecenzi na opalovací krém, který mám.
 
 


Jedná se o opalovací krém LA ROCHE - POSAY ANTHELIOS 30.
Pořídila jsem ho v lékárně za 500Kč, obsah je 300 ml.
 


Krém je velice příjemný a dobře se vsakuje. Naprosto plní svoji funkci.
 


Vyzkoušela jsem ho na naše sluníčko i na chorvatské sluníčko a já běloba bílá jsem se nespálila.
Za mne mohu vřele doporučit.
 


Jedná se o opalovací krém s termální vodou z La Roche-Posay. Jedná se o sametové mléko SPF 30 s vysokou ochranou.
Je vhodný pro citlivou kůži vůči sluníčku .
Neobsahuje parabeny, je bez parfemace a je vysoce voděodolný, což mohu potvrdit.
 


Konzistence je příjemně krémová a tělo je chráněné a hydratované.
 
Jediné mínus je cena, ale krém vydrží.
 
 


Ještě pár slov o samotné kosmetice.
 
 
Kosmetika La Roche-Posay sleduje jeden základní cíl: Lepší život s citlivou pletí. Každému nebyla přírodou nadělena bezchybná odolná pokožka, a tak až 70 % žen udává, že je trápí příznaky citlivé a problematické pleti. V takových případech je nejlepší svěřit se do rukou opravdových odborníků, specialistů na citlivou pleť. Značka La Roche-Posay už desítky let zaměřuje svoji pozornost na problémy spojené s citlivou a problematickou pletí. Dokáže o ni účinně pečovat, vyživovat ji a chránit a nezapomíná ani na vývoj specifické dekorativní kosmetiky pro líčení citlivé pleti. V srdci francouzské vesnice La Roche-Posay leží termální pramen vody s blahodárnými účinky pro pokožku. Traduje se, že na konci 14. století zde došlo k pozoruhodné události, když chtěl konstábl Karla V. u pramene uhasit žízeň a jeho kůň trpící ekzémy se po ponoření do vody vyléčil. Legenda je legenda, ale je jisté, že na začátku 17. století už byla léčebná pověst pramenů La Roche-Posay taková, že zde královští lékaři provedli první seriózní analýzy. Na konci 19. století se La Roche-Posay dostalo uznání francouzskou akademií medicíny a v roce 1905 bylo otevřeno první termální centrum. Netrvalo dlouho a blahodárné účinky zdejších pramenů byly využity při výrobě kosmetiky. Výrobní hala dermatologických laboratoří La Roche-Posay leží v bezprostřední blízkosti pramene. Čím je termální voda z La Roche-Posay tak unikátní? Její vzácností je skutečně výjimečný obsah selenu. Tento stopový prvek se podílí na základních obranných mechanizmech kůže proti volným radikálům a má mnoho terapeutických a dermatologických schopností.    Kosmetika La Roche-Posay ve svém výrobním programu myslí na všechny typy pokožky. Můžete vybírat z pečlivě sestavené nabídky pleťových krémů, dekorativní kosmetiky, odličovacích přípravků, vlasové i sluneční kosmetiky. Pro denní hydrataci citlivé pleti poslouží řada Hydreane, výrobky s označením Rosaliac neutralizují zčervenání a posilují pleť. Problémů s olupováním kůže a tvořením šupinek vás zbaví La Roche-Posay Kerium DS. Profesionální řada Effaclar poskytuje dermatologická řešení pro mastnou pleť. Přípravky La Roche-Posay Anthelios XL již po řadu let chrání citlivou pokožku, která je náchylná ke sluneční alergii. V komplexním portfoliu La Roche-Posay najdete i celou řadu dalších produktů, stačí si vybrat pro vás ten nejvhodnější. Netrapte se kvůli intolerantní nebo problematické pleti. Kosmetika La Roche-Posay pomáhá lidem, kteří trpí různými kožními problémy, a zanechává za sebou kvalitní výsledky a doporučení dermatologů na základě mnoha klinických studií a poznatků z praxe.
 
 
 
 
 



Tak to je můj opalovací přípravek, se kterým jsem velice spokojená.
 
 
 
Krásný páteční večer přeji.
 
 
 
papa E.






 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...