sobota 4. října 2014

Moje štětce a péče o ně :-)



Ahoj ahoj,

hlásím se s malým povídáním o mých současných štětcích na make-up. Já vím, je jich poskromnu.

Tyto štětce mám od značky Mary Kay a jsou z umělých vláken. Mám je cca 5 let a vyšly mě na 1000Kč.

  • Sada obsahuje jeden štěteček na rtěnku nebo linky, štěteček na blendění, ale je tak tvrdý, že je to sním dosti nepříjemné, štětec na linky a úpravu obočí a pročesání řas, štětec plošší na oční stíny, štětec na pudr větší a kratší a štětec skosený na tvářenku. Nejlepší je asi ten poslední ten na nanášení tvářenky a potom plochý na oční stíny, jinak ostatní jsou tvrdé a do pleti se nepříjemně zabodávají. Jiné, ale nemám, takže se zatím líčím s nimi.
  • U štětců jsou dva od jiné značky - fialový jste jistě poznali, je od značky Essence a je docela fajn, rozhodně lepší než od MK a pak takový ten malilinkatý a krátký, ten je od Avonu a je taky zcela nevhodný.

  • Ovšem, v pátek jsem si objednala kompletní řadu štětců od Petra Lovely Hair a v pondělí se na ně můžu těšit. Budu okamžitě testovat a podám zprávu. O štětcích od Péti putují legendy, jsou prý tak dobré a kvalitní, jako štětce od Sigma. Jsem na to osobně velice zvědavá :-))

  • Své štětce pravidelně peru v gelu od Cien což je značka z Lidlu  -  jedná se o velice šetrný mycí gel pro intimní hygienu a jsem s tím spokojená. :-)


Jaké máte štětce Vy a jaké byste mi prosím doporučili??

Prosím uvažte, že já jsem s kosmetikou začala tak před dvěma měsíci a jsem naprostý nýmand a jsem nevybavená a je zcela jasné, že si vše nemohu dokoupit naráz. :-)

 

Krásný podzimní víkend :-))


papa Eri

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...