neděle 5. října 2014

Moje bižuterie - pro podzimní typ :-)








 
 
Ahoj ahoj, pěkné podzimní dopoledne Vám přeji.

Je tomu cca měsíc, co jsem se náhodně sešla s paní, která mi v nestřeženou chvilku oznámila, že jsem podzimní typ, dle barvy pokožky, vlasů a že jsem naprosto zimně čili nevhodně oblečena.
V rychlosti se mi zmínila, že bych měla nosit teplejší barvy a zlatou a měděnou barvu šperků.

Tímto bych paní od značky Oriflame chtěla velice pěkně poděkovat, asi ani neví, jakou službu mi tím udělala.

Chvíli jsem nad tím přemýšlela, koukla se  do svého šatníku a prohlédla si své šperky. Já vlastním převážně stříbrné šperky nebo šperky z bílého zlata. Jediné, co jsem doma ve zlaté barvě měla byl prstýnek, který mám nyní na prstě a náhrdelník z bižuterii s perličkami, který jsem měla už na svém maturitním plese.

Od jedné blogerky jsem se dozvěděla, že v drogerii DM mají i bižuterii a momentálně na ní byly slevy, inu vypravila jsem se tam. Pořídila jsem vše od značky SHE.
 
 Kroucený náhrdelník, ten nosím nyní asi nejvíce a k tomu střídám náušnice. Ještě jsem si tam pořídila delší náhrdelník s výraznými propojenými kruhy. Tyto tři produkty mě vyšly cca na 350-400Kč.

Toto pondělí jsem zašla do obchodu I am, který mám v OC Nový Smíchov. Probíhala tam akce 2+1 zdarma. Neváhala jsem a pořídila jsem si set náušniček, náhrdelník na "drátku" alá Egypt a také náhrdelník s hvězdičkami - vše mi vyšlo na necelých 500Kč.
Musím pochválit milé a ochotné prodavačky v tomto obchodu.

Zatím si myslím, že mi tato moje výbavička bude stačit. Jsem domluvená s mámou, že mi dá nějaké své šperky, které nenosí. Tak se moc těším.

Také jsem se rozhodla využít barevné typologie od Lucky z kanálu Svět podle Lu. :-) Domlouváme se na sezení v průběhu příštího měsíce.

Zajímalo by mě, co si o tom myslíte a jaký jste typ Vy?? :-))

Krásné podzimní odpoledne :-))

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...