sobota 4. října 2014

Jak se starám o svou pleť - šetrné holení a odlakovávání nehtů


Krásný podvečer Vám přeji.

Nyní se dostávám ke kosmetice okrajově, ale přeci.

  • Holím se a k tomu používám žiletky od značky wilkinson používám je již řadu let, kupuji je v takové plastové krabičce po 4-6ti kusem za cca 110Kč. Tyto holítka mi vyhovují ze všech nejvíce. Já naštěstí nejsem tip člověka, který má na nohách tzv. kamaše, ale tyto holítka za mě rozhodně mohu doporučit. :-)
  • Další přípravek na holení, který používám je pěna na holení z DM drogerie značky Balea - nyní mám s vůní třešní. Příjemně  voní a naprosto skvěle hydratují a nedráždí pokožku - cena cca 60Kč.

  • K odlakování nehtů používám jeden bezacetonový lak na nehty z Lidlu značky Cien - cena cca 40Kč - má dobrý aplikátor, ale více mi vyhovuje odlakovač s acetonem - ten modrý z DM drogerie značky Ebelin - cena cca 36Kč. Tento odlakovač jsem si koupila i do zásoby.

A jaké produkty vyhovují Vám, dejte mi prosím také tip.

Krásné a pohodové dny.

papa E.

1 komentář:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...