sobota 4. října 2014

Jak se starám o svou pleť - pleťové krémy

Ahojky,

nyní bych se s Vámi ráda zaměřila na moje krémy na obličej.
Jelikož jsem ročník 1984, tak již používám speciální krém na den, na noc a na oční okolí.

  • V tento čas používám krémy od značky Ryor z řady Q10. Krémy jsou vysoce hydratační a měli by pleť krásně vypínat. Přijdou mi až moc mastné na můj typ pleti, ale když jsem je zkoušela ve vzorečcích, tak mi seděly nejvíce, každopádně jsou fajn, ale ráda zkusím zase jiné a nechám si ráda poradit, který krém  bude vhodný pro můj typ pleti. Krémy hydratují, příjemně se roztírají a příjemně voní, ale ne příliš.

  • Na oční okolí jsem si na doporučení koupila oční krém z DM drogerie z řady Alverde - což je veganská řada s Anti age účinkem. Krém je příjemný, na mě by mohl být hutnější, ale za mě spíš ne, přijde mi, že nic nedělá. Příště vyzkouším jiný výrobek.

No a jaké krémy používáte Vy na svou plet a očka??

Přeji Vám krásné dny

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...