sobota 4. října 2014

Jak se starám o svou pleť - odličování

Ahoj,

dnes bych se s Vámi velice ráda  podělila o moji péči o pleť a začala bych nejprve přípravky, které používám na odličování.
 
  • Na oči používám bavlněné tamponky z DM Drogerie  Evelin, - cca 25Kč -  nanesu na dva tamponky krémový odličovač očí od Avonu cena v akci cca 55Kč  - používám ho již řadu let a jsem s ním velice spokojená - je to bílá lahvička vpravo dole.
  • Poté použiji opět bavlněné tamponky a naliju na ně micelární vodu od značky Bioderma - pořídila jsem ji v lékárně 250ml za 400Kč nakupovat v akci - a očistím si celý obličej.
  • V dalším kroku pleť dočistím vlhčenými dětskými ubrousky, já je mám od Vietnamců 80ks mi vyšlo na 39Kč a já s nimi byla spokojená, mám je znovu koupené do zásoby.
  • Na takto očištěnou pleť nanesu trochu čistícího gelu od Garnier Pure Active, který poslouží zároveň jako peeling a krásně vyčistí pleť a zabraňuje vzniku černých teček. Musím říct, že jsem tomu příliš nevěřila, ale opravdu to pomáhá a přijde mi  nyní má pleť mnohem lepší. Kupovala jsem ho v DM drogerie cca za 169Kč přesnou cenu si již nevybavuji.
  • Ráno si pleť také čistím micelární vodou a poté teprve nanesu denní krém.

Snad se článek bude líbit a s dotazy mě neváhejte kontaktovat :-)))

Krásný den přeji.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...