sobota 4. října 2014

Jak se starám o svou pleť - hygiena rukou a mé dodoranty

Krásný den přeji,

rychle se na to vrhnu. :-))

  • Kdyby Vás náhodou zajímalo, čím si doma myji ruce, tak je to  tekuté mýdlo z DM drogerie značky Balea, tyto dávkovače máme na všech umyvadlech  i u dřezu na nádobí  - cena cca 30Kč.
  • Poté jsem si nově pořídila v Teta drogerii za cca 35Kč levandulové tuhé mýdlo - zatím ho testuji, ale zdá se být velice dobré :-)) Zkuste se po něm také podívat. :-))

  • Jako deodorant používám deosprej od značky Balea - nyní mám kokos a nektarinka - je to limitovaná edice a je k tomu také sprchový gel, který nádherně voní. S těmito deodoranty jsem já osobně  velice spokojená. Občas také pro vystřídání produktu použiji kuličkový deodorant rovněž od značky Balea s vůní malin. Já miluju maliny :-)) přijde mi ale, že se kulička se příliš netočí a  produkt se nenanáší. Jediné proč jsem si toto pořídila byly ty maliny, ale již bych si ho nepořídila kvůli té kuličce, která se netočí a nenanáší tak produkt. Cena za každý produkt je do 30Kč/kus.

Musím ještě upozornit, že já se velice málo potím, téměř vůbec, takže já na pocení nepotřebuji žádné speciální přípravky.

  • Balea deo spreje jsem si cca před 4mi lety začala kupovat na doporučení jedné mé známé a naprosto mi vyhovují. Dříve jsem si kupovala deo sprej Rexona, který vyjde někdy i na 85Kč, což mi přišlo v mém případě naprosto zbytečné. Tyto dodoranty od značky Balea mohu vřele doporučit a těší mě, že mají čím dál tím širší sortiment. :-))


Jaké přípravky máte oblíbené Vy, dáte mi prosím vědět??

Krásný den

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...