sobota 4. října 2014

Jak se starám o svou pleť - co používám na své krátké vlasy

Ahoj ahoj,

moje vlasy jsou v současné době krátké, takže mi přijde naprosto zbytečné si na ně pořizovat profi šampony a kondicionéry.

  • Šampon a kodicionér od značky Balea mám poprvé - tento šampon mi vyhovuje, ale ráda zkusím jiný a kondicionér mi přijde lepší, ten si ráda pořídím znovu. Cena cca 30Kč za kus.

  • Na úpravu vlasů si jsem si pořídila od značky Balea z DM drogerie vosk na vlasy - cena cca 89Kč. Vosk je takový tužší, bílý a špatně se roztírá a hůř se zapracovává do vlasů a dělá světlé mapy. Už bych si ho nepořídila.

  • Namísto toho nyní používám na úpravu vlasů vlasový olejíček od značky Avon - cena cca 69Kč 30ml. Tento olejíček mám již po několikáté a jsem s ním velice spokojená.

Já mám vlasy v barvě medové, nemám je barvené ani melírované. Vlasy si myji 2x do týdne, případně dle potřeby, příliš se mi nemastí, nevypadávají a mám poměrně dost vlasů. :-)

Jaký máte vlasy Vy a co na něj používáte?? Nemáte prosím nějaký tip či radu na urychlení růstu vlasů??

Předem děkuji za Vaše reakce.

Přeji krásné dny.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...