sobota 4. října 2014

Jak se starám o svou pleť - čím si mažu tělo

Krásný dnešní den přeji,

nyní bych Vám ráda představila současné produkty, které používám na péči o tělo a po koupeli.

  • Na celulitidu používám příjemný a jemný krém z drogerie DM značka Balea - cena cca 70Kč. Přijde mi, že je opravdu příjemný, dobře se se vsakuje a krásně hydratuje pokožku. Ráda si ho pořídím znovu, ale nyní mám v zásobě jiný krém od značky Ryor.


  • Celé tělo si nyní po každé koupeli nebo sprchování natírám tělovým máslem z Lidlu od jejich značky Cien - cena 109Kč. Já mám ve vůni mango. Zatím jsem ho použili jen 3x, ale je velice příjemné, dobře se vsakuje a krásně hydratuje. Mohu jen doporučit. Když bych měla porovnat tělová mléka od značky Balea, tak tak toto je Maserati :-))

  • Vazelínky nyní používám na suché paty a mažu si jimi celá chodidla. Dopotřebovávám tu od značky Mary Kay - jedná se o mini balení nočního krému a vyšel na cca 30Kč a těším se, že vyzkouším tu od značky Balea - cena cca 35Kč.
  • Nejlepší pro péči o suché paty jsou hydratační krémy od Avonu z řady Foot, ale bohužel mi krémy došly, tak jsem musela improvizovat, alespoň mám změnu :-))


Tak tímto se mažu já a co používáte Vy a co Vám voní a vyhovuje??

Krásné dny mějte.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...