pondělí 6. října 2014

Nákupy na Dresslink - sada štětců

Ahoj ahoj,

krásný pondělní večer přeji.
 
Nám nastaly poslední předvolební dny, tak máme dost napilno.
 
Musím se Vám pochlubit. Cca před  měsícem jsem si pořídila sadu štětců. Objednala jsem si je z internetového obchodu http://cz.dresslink.com/. Jistě jste o tomto zahraničním obchodu slyšeli.
Pro mě to byla první objednávka ze zahraničí. Platila jsem kartou a v US Dolarech. Celkem vč. poštovného, já si vybrala nejlevnější a to prostřednictvím čínské pošty mě vyšlo na 12 Dolarů. Celková suma byla 18 Dolarů. Zboží z Číny putovalo přes tři týdny, ale dnes konečně a v pořádku dorazilo. Takto vypadala obálka.

  • Jedná se o dvě sady štětců s růžovou rukojetí, barvy rukujetí si můžete vybrat.
  • První sada je na Tvář a obsahuje 5 štětců:
  • Jeden na make-up, na tvářenku, na rozjasňovač, na pudr a na konturování. Štětce mají velice příjemné štětiny, zatím jsem je použila jednou. Nevypadávají chloupky a jsou docela dobré. Uvidíme, jak zvládnou první praní a denní použití.


  • Dneska jsem zatím použila štětce : na make-up, na pudr, na korektor, na tvářenku, na oční stíny a na blendění. Přišlo mi, že se docela dost obarvily, ale uvidíme, jak to s nimi půjde dál.



Tady je vidět, že se štětce, po použití líčidel zabarvily.


  • Takto mám štětce na kosmetické komodě. Mám je v klasickém porcelánovém hrníčku v námořnické barvě a zatím mi to vyhovuje.

No a jaké štětce používáte Vy a nebo jaké byste si chtěli pořídit??:-))
 
Krásné podzimní dny Vám přeji.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...